Olen ollut koko kesäloman alun ihan kesätunnelmissa, vaikka ei näissä ilmoissa oelkaan paljon kehumista. Kuitenkin, kuten äiti sanoi, onhan nyt paljon kesäisempi ja lämpimämpi ilma kuin kuukausi sitten. Täytyisi vain osata nauttia. Olen kuitenkin töissä vielä viikon, joten sen jälkeen voisin ihan toden teolla alkaa odottelemaan niitä kunnon rantasäitä. :)

Eilen mulla oli tosi tylsää, kaikki olivat töissä yön yli, joten päätin kehitellä itelleni tekemistä. Otin siis kameran ja suuntasin takapihalle. Yritin löytää sieltä niin monta erilaista kukkaa kuin mahdollista. Etupiht pihalla tehtävä olisi ollut paljonkin helpompi, sillä siellä ovat lähes kaikki äitin istutukset. Olinkin ylpeä löydettyäni kymmenen (?) erilaista kukkaa ja samalla sain harjoiteltua erilaisten toimintojen asettamista ja käyttämistä kamerassani.
Kukkia on ihana kuvata, ne pysyvät koko ajan paikallaan, ja niiden värit ovat jotain niin kaunista! Kuvasin paljon siskoni yo-juhlien ansiosta saamia kukkia, ja kukkakuvia on myös tietokoneeni kansiot pullollaan. :D Mutta niistä tulee myös aina kesä mieleen ja pakostikin hyvälle tuulelle.

Olisin laittanut tänne teille ihailtavaksi ( ;) ) kollaasin takapihamme kukista, mutta enpäs osaakkaan lisätä kuvaa ! :o Nyt alkaa kyllä ahkera harjoittelu ja etsiminen, pakkohan tänne on omista kuvatiedostoista saada kuvia...