No, kauan olen tätä blogia suunnitellut ja nyt kun vihdoin sain aikaiseksi, aikaa jäi niin vähän kirjoitella että tästä taitaa tulla vain nopea pätkä höpötystä.
Eli, olen lukiossa opiskeleva tyttönen. Rakastan kirjoittamista omaksi ilokseni, kouluaineissa, toisessa blogissani, eli joka paikassa ! On ihana saada uppoutua aiheeseen tai vain kirjoitella mitä mieleen pulpahtaa. Pidän myös valokuvaamisesta, ja varsinkin luonto on mielestäni hyvin kaunista jokaisena vuodenaikana, siihen en varmasti kyllästy ikinä. Toivon, että saisin kehitettyä itseäni siinä ja kuvitettua tätä blogia omilla kuvillani. Käytössäni on tosin "vain" normaali digikamera, vaikka järkkäriin olen yrittänyt säästää rahaa ja siitä olen haaveillut jo useamman vuoden. Joten itse kuvaamiani kuvia saattaa välillä tulla useammin, välillä harvemmin, se riippuu ihan vain omasta innostuksestani kantaa kameraa mukana ja ehkä onnistuneista kuvistakin.

Luen paljon muiden kirjoittamia blogeja, yleensä kuola suupielistä valuen. Rakastan siis myös vaatteita, sillä vaatteilla saan tukea omaa persoonaani, vaikka ne eivät aina olisikaan erityisen erikoisia - enhän minäkään ;) Vaatteet voivat useinkin olla kauniita, kun niitä vaan osaa yhdistellä ja kokeilla uusia asuja. En tällä kuitenkaan tarkoita, että olisin itse hyvin muotitietoinen, minulla on vain oma tyylini ja vaatteet, joista pidän. Itselläni ei ole opiskelijana juurikaan rahaa ostella kaikkia vaatteita, joita katselen, ei vaikka tarvettakin olisi. Se onkin yksi syy, minkä takia pidän muiden asujen katselemisesta. Harrastan paljon myös haaveilua ja erilaisten asukokonaisuuksien suunnittelua mm. polyvorella.

No, eihän tästä loppujen lopuksi niin lyhyt tullutkaan... Hassua miten paljon ajatuksia mielessäni on nyt, ja mistä kaikesta voisin vielä kirjoittaa. Musiikki auttaa luovuuden purkamisessa ! :-D